Ekonomi

Ankara’da Sel Sonucu Düşen Halı Fiyatları Vatandaş Akın Etti

Ankara’da bir halı firmasının, depolarını su basması nedeniyle Yozgat’ta çalışmalarını maliyetine satacağını açıklamasının ardından vatandaşlar satış noktasına akın etti. İçeri girip halı almak için birbiriyle yarışan vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Ankara’da bir firmanın selde zarar gören halılarını maliyet bedeliyle satışa çıkardı. Yozgat’ta tırlarla getirilen halıları firma hediye etti. Maliyetine satılan halıları haber alan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde satış noktasında yoğunluk oluşturdu. Ucuz halı almak isteyen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Ankara’daki depolarında halıların yağmurdan dolayı zarar gördüğünü belirten firma çalışanı Hakan Güldaş, “Halı fiyatlarını uygun fiyata veriyoruz. Halıları piyasaya göre 1/3 fiyattan satıyoruz. Satışlarımız çok üst düzeyde ilgi ve alaka ile devam ediyor. Herkesi bekleriz.” söz konusu.

Halı almak isteyen müşterilerden Yalçın Sarıkaya, sosyal medyada maliyetine indirimi gördüklerini belirterek, “Öncelikle firmaya hayırlı olsun. Yozgatımıza böyle bir imkan sağladılar, biz de bu imkanları değerlendiriyoruz. Halıların fiyatı uygun. Yoğunluk vardı, geldiğimizde çoğu satıldı, biz de kendimize halı bakıyoruz.” dedi.

Halı almaya gelen Hüseyin Durusu, “Evliyim, evimi döşeyeceğim ve halıları onun için aldım. Yozgat’a kampanya geldiği için daha pahalı olsun istedik. Daha uygundu, dahası vardı” dedi. sözleri yaptı. – YOZGAT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu